Baby Taxi Greece

 

                                                         Baby Taxi Greece

ΤΗΛ 6934918081

Βαγγέλης Στρουμπούλης

Ταξί για μητέρες και μωρά, με παιδικά καθίσματα κι έξτρα παροχές στις μετακινήσεις τους.  Η εταιρία Baby Taxi Greece , καλύπτει το κενό από τις ελλιπείς υποδομές σε δρόμους και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, δίνοντας τη δυνατότητα σε νέες μητέρες να μετακινούνται με τα μωρά τους με ασφάλεια κι άνεση και να φτάνουν στον προορισμό τους χωρίς άγχος και ταλαιπωρία.

Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας, με γνώμονα την άμεση και αποτελεσματική μετακίνησή σας. Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα σας εξυπηρετήσει άμεσα με σεβασμό και φυσικά με επαγγελματική συνείδηση.

Ασφάλεια στις μετακινήσεις σας.

 



 

Μετακινηθείτε με στυλ και άνεση, επιλέγοντας το VAN  ή τα VIP TAXI οχήματα της εταιρείας μας, για τις καθημερινές σας υποχρεώσεις ή για ειδικές περιστάσεις. Τα πολυτελή οχήματα του στόλου μας διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και εξασφαλίζουν ασφάλεια και άνεση στις μετακινήσεις.

 Μετά το τέλος της διαδρομής, το παιδικο κάθισμα επιστρέφεται κι απολυμαίνεται με πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα, προκειμένου να είναι έτοιμο για την επόμενη διαδρομή.

 Ιδιωτικές εκδρομές, ώστε να μπορείτε να ανακαλύψετε την Ελλάδα . Άμεση εξυπηρέτηση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.


Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς TAXI & VAN

έως και 16+1 ατόμων για να κάνει τη διαδρομή σας

ευχάριστη και άνετη..

    Baby Taxi Greece

ΤΗΛ 6934918081

Βαγγέλης Στρουμπούλης

 Είμαστε καθημερινά στη διάθεσή σας 24/7/365 για να σας προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση, όπου κι αν βρίσκεστε! Απολαύστε ασφάλεια, συνέπεια, άνεση και διακριτικότητα σε κάθε σας μετακίνηση.

 Με υπευθυνότητα, ασφάλεια και καλές τιμές.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια ευχάριστη μετακίνηση στις πιο οικονομικές τιμές. 

Μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς το πρόγραμμα της εκδρομής ή των δραστηριοτήτων που θέλετε να ακολουθήσετε ή  να ενημερωθείτε από εμάς για περιηγήσεων δραστηριοτήτων